Bel met onze agents op: 085 1850 085
Website Leadtracker
your specialist in customer care

Anonieme websitebezoekers worden hot leads.

Ieder bedrijf is geïnteresseerd in leads die ervoor zorgen dat  accountmanagers aan tafel kunnen komen om nieuwe klanten binnen te halen. Vraag: Hoe genereer je kwalitatieve leads ? Antwoord: Die zijn al binnen handbereik…

Er worden al snel van allerlei marketing methodieken toegepast zoals Google ads, social media campagnes,  adverteren in vakbladen, noem maar op.  Allemaal prima initiatieven  om awareness te creëren, maar marketing budgetten smelten als ijs voor de zon, en wat levert het nu eigenlijk op? Antwoord: website bezoek. Echter: bezoekers laten veelal geen gegevens (meer) achter. Ook white papers leveren steeds minder respons op.

Van webtraffic naar business.

Via de 1850 Leadtracker wordt rendement op het online budget gerealiseerd. Hoe? Door intelligente software te implementeren in de website , kunnen wij  de ‘rugnummers’ leveren: interessante bezoekers uit de anonimiteit halen en kwalificeren als prospect. En doordat we de data verijken met interessante informatie zoals bijvoorbeeld:

  • Wie zijn mijn bezoekers?
  • Welke bedrijven en bedrijfstakken zijn in mij geïnteresseerd?
  • Welke (product/dienst) pagina’s er zijn bezocht?
  • Hoe lang was het bezoek?
  • Zijn er meerdere website bezoeken geweest?
  • Hoe kan ik ze bereiken?

Van lead naar een concrete afspraak

Snelle opvolging van een lead is belangrijk – het ijzer smeden als het heet is. De website van de concurrent wordt namelijk zeer waarschijnlijk ook bezocht.

Hier ligt met name de kracht en onderscheidend vermogen van 1850 Contact Center. Wij kwalificeren niet alleen de bezoeker, maar kunnen ook de opvolging punctueel verzorgen volgens een vooraf afgesproken workflow (zie hieronder).

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Neem contact met ons op