Bel met onze agents op: 085 1850 085
1850cc was al enkele jaren een uitstekende partner voor Heineken betreffende hun overflow, was actief betrokken bij het plan van aanpak en stelde zich flexibel op. Daarmee voor ons een uitstekende partner om deze transitie mee door te voeren
Joris van Thiel, manager Sligro Foodgroup
your specialist in customer care

Sligro

Flexibele partner

Sligro is volop in beweging. Sligro Food Group bestaat uit foodservicebedrijven die zich direct en indirect richten op de Nederlandse foodmarkt. Als groothandel is Sligro marktleider en richten ze zich op groot- en kleinschalige horeca, recreatiebedrijven, cateraars, grootverbruikers, bedrijfsrestaurants, pompshops, het midden- en kleinbedrijf, kleinschalige retailbedrijven en de institutionele markt. Dit alles doen ze met een landelijk netwerk van 50 vestigingen en 8 distributiecentra.

Een van de ontwikkelingen die ze recentelijk hebben doorgemaakt is de overname van de groothandelsdienstverlening van Heineken. Sligro was daarmee de perfecte kandidaat want zij deden al vanuit Heineken de bevoorrading voor deze klanten. Daarnaast doen 90% van de klanten van Sligro al alles online tegen 10% van de Heineken klanten die ze hebben overgenomen. Hier lijkt dan ook een flinke verbeterslag realiseerbaar door middel van de Sligro infrastructuur en werkwijze.

 1850cc was al enkele jaren een uitstekende partner voor Heineken betreffende hun overflow, was actief betrokken bij het plan van aanpak en stelde zich flexibel op. Daarmee voor ons een uitstekende partner om deze transitie mee door te voeren
– Joris van Thiel, manager Sligro Foodgroup

 

Makkelijk is zo’n transitie echter nooit want je hebt wel te doen met klanten die gewend zijn op een bepaalde manier te werken en er niet perse op zitten te wachten hun werkwijze te veranderen. Sligro is daarom op zoek gegaan naar een mens gerichte manier om de overgang zo klantgericht en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Samen met 1850cc zijn ze gekomen tot een gefaseerde aanpak.

De Contact Center overflow werkzaamheden zijn zodoende tijdelijk aangevuld met een aantal campagnes om de transitie succesvol door te voeren. Zo zijn er campagnes gestart voor het stimuleren van een andere manier van werken van de klant en het activeren van online accounts. Tevens zijn er commerciële campagnes uitgevoerd om verkoop door middel van acties op maat te stimuleren. Dit alles door 1850cc medewerkers die beschikken over het zogenaamde Sligro GROEN bloed; Gezond Eigenwijs – Trots vanuit Passie – Zorgvuldig met centen – Bewust Direct – Samen Sterk. Op deze manier kon 1850cc een mens, service en oplossingsgerichte aanpak garanderen passend binnen de Sligro kernwaarden.

Wilt u ook een flexibele partner die met u meedenkt als het gaat om klantcontact op een manier die bij uw organisatie past? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 

Meer weten? Neem dan contact met ons op. Contact