Bel met onze agents op: 085 1850 085
Werken bij
your specialist in customer care

Welkom op de ‘werken bij’ pagina van 1850cc

 

 

 

Je hebt interesse om bij ons te komen werken en dat stellen we zeer op prijs! We geloven in onze manier van werken en het effect op onze medewerkers, klanten en klanten van onze klanten.

Wat betekent het nu om bij 1850cc aan de slag te gaan? We hebben onze medewerkers gevraagd om jou een eerste gevoel te geven van waar je terecht gaat komen.

Je moet even door ons selectieproces heen, maar ben je uit het juiste hout gesneden dan zal je een warm welkom krijgen binnen het hechte en diverse team van 1850cc. Jouw ontwikkeling is voor ons van groot belang en daarom gaan we samen aan de slag om je te laten groeien in je rol en als persoon.

We vragen een kritische blik van je want we weten dat jouw vragen en ideeën onze dienstverlening in de toekomst zal gaan verbeteren. Als team zijn we hier elke dag alert op en communiceren we hier op een open en gelijkwaardige manier over met iedereen.

Bij 1850cc ben je geen nummer 😊 want we staan tenslotte ook mensen te woord aan de telefoon of de chat. Dit doen we met elkaar, 7 dagen in de week. Met als doel om de klant de perfecte klantbeleving te laten ervaren iedere keer dat ze met ons in contact zijn.

 

Onze huidige vacatures

  • Klantenservice medewerkerJe maakt onderdeel uit van het contact center en je gaat in eerste instantie voor meerdere klanten eerstelijns klantsupport werkzaamheden uitvoeren. Lees verder

 

Ik heb nog nooit een dag gehad dat ik met tegenzin naar mijn werk ben gegaan. We delen lief en leed met elkaar, we maken grapjes samen, en we helpen elkaar. En ik denk ook zeker dat dat de sleutel is voor een goeie samenwerking met je collega’s. Ik voel me hier erg op me gemak het is een beetje te vergelijken met een 2e huis! Hier heb ik het gevoel dat ik echt kan rekenen op mijn collega’s! En dat maakt ons als 1850cc team samen uniek! – Sanne

 

In de loop der jaren is 1850cc uitgegroeid tot een bedrijf waarbij saamhorigheid en professionaliteit hoog in het vaandel staan. We lopen net dat stapje harder om de klant het volle  tevredenheidsgevoel te geven. Door de agents goed te begeleiden en te trainen, hebben we een sterk team gevormd. Door open te staan voor nieuwe ideeën en meedenken, is er een innovatief team ontstaan die niet denkt in problemen, maar in oplossingen. – Rachel