Bel met onze agents op: 085 1850 085

Over 1850 ContactCenter

Wij vanuit 1850cc zijn bevlogen. We willen het oprecht goed doen voor onze klant en voor de klant van onze klant. We zijn een middelgroot callcenter met persoonlijkheid. We gaan altijd voor de hoogste kwaliteit en leggen de lat graag hoog voor onszelf. Door dit te doen maken we het verschil in de klantbeleving, daar is het ons om te doen. We zetten graag een stapje extra, zonder dat dit altijd financiële consequenties heeft.  Ons motto: Een tevreden klant belt niet meer terug met 1850cc!

Deze hoge kwaliteit van dienstverlening kunnen we waarborgen door onze passie voor mensen; onze klanten, partners en natuurlijk onze contactcenter specialisten. Onze contactcenter managers steken tijd, training en  persoonlijke begeleiding in het team zodat deze optimaal kunnen functioneren. Meer over hoe dit door onze contactcenter specialisten wordt ervaren lees je onder werken bij.

Het is een bewuste keuze, want net als in veel andere industrieën is het verleidelijk om als callcenter te gaan voor hoge volumes en haarscherpe processen. Wij streven dit bewust niet na omdat we geloven in de kwaliteit van dienstverlening door onze mensgerichte aanpak. Vaak genoeg wordt al verwezen naar FAQ en worden chatbots ingezet. Wanneer je dan eindelijk een mens aan de telefoon of achter de chat hebt moet die juist het verschil voor je kunnen maken. Daar staan wij voor. Dat doen we met 1850cc!

Niet verbazend dat we een eigen sterke cultuur hebben waarin zaken als authenticiteit, eigenaarschap en oprechte interesse sterk in verweven zijn. Juist deze cultuur zorgt voor hoge cijfers en daar houden we ook van. Data gedreven feedback aan onze opdrachtgevers is normaal en kan ook niet anders bij een callcenter wat uit een nummer is ontstaan.

 

Met meer dan 10 jaar aan kennis en ervaring – opgedaan bij 1850 nummerinformatie – is 1850 Contact Center uitgegroeid tot een belangrijke speler op de B2B markt. Ons gedreven team staat klaar om klanten optimaal te woord te staan. Maar dat niet alleen. Bij ons ligt de focus op de duurzame groei van jouw klantenbestand. Hoe? Door een breed scala aan diensten op het gebied van, klantenservice, webshop support, campagnesupport, en dataverrijking. Samen kijken we naar de de beste middelen voor een optimale customer experience.

 

Sandra Ursem

Directeur 088 1850 100 Linkedin

Naomi Verheij

Sales operations manager 088 1850 100 Linkedin

Laurens de Groot

WFM planner 088 1850 100

Desiree L'Espoir

Teamleider 088 1850 100 Linkedin

Adyl Lasnaoui

Teamleider 088 1850 100

Anna Janssen

Teamleider 088 1850 100
Wat kunnen wij voor jou betekenen? Neem contact met ons op