Bel met onze agents op: 085 1850 085

bereikbaarheid bedrijf

Is uw bedrijf door omstandigheden moeilijker bereikbaar?

1850 Contact Center heeft haar naam gemaakt met snel en effectief informatie geven aan Nederlandse bellers. We werden bekend met het geven van nummerinformatie, maar we doen nog veel meer. We zetten onze ervaring al jaren in om bedrijven te assisteren die een betere bereikbaarheid nodig hebben. Persoonlijk, zonder wachtrijen en met een professionele aanpak.

1850 Contact Center kan binnen 24 uur het beantwoorden van de telefoon voor uw organisatie overnemen. Professioneel en volledig in uw stijl. Bij onderbezetting of indien extra ondersteuning nodig is.

We stellen samen met u een lijst met veelvoorkomende vragen op, zodat we die direct kunnen beantwoorden. Tevens ontvangt u van ons per mail de gegevens van klanten met vragen die we niet direct voor u konden beantwoorden, zodat u hier de juiste aandacht aan kunt geven. We kunnen deze bellers ook naar een medewerker van uw organisatie doorverbinden.

In veel gevallen kunnen we al binnen 24 uur de beantwoording voor u overnemen. Van 08:00 tot 22:00 en 7 dagen per week. Zo bent u altijd goed bereikbaar en kunnen we uw klanten persoonlijk te woord staan.

 

1850 staat voor u klaar, al meer dan 10 jaar.

 

Ervaar hoe wij dat voor u kunnen doen. We zijn bereikbaar op:

088-1850 102
Of stuur ons een email: info@1850.nl

Chatten kan natuurlijk ook!

 

Multichannel klantenservice