Bel met onze agents op: 085 1850 085
Salesondersteuning
your specialist in customer care

Pre-sales en after-sales

Succesvolle sales valt of staat bij een goede voorbereiding, maar zeker ook bij een goede afronding. Maar zowel pre- als after-sales zijn tijdrovende klussen. Met de salesondersteuning van 1850 Contact Center haal je alles uit jouw salesteam, tegen een goede investering.

Haal maximaal rendement uit je campagnes!

Haal alles uit jouw campagnes door voor goede opvolging te zorgen. 1850 Contact Center is gespecialiseerd in het ondersteunen van je campagnes: wij handelen alle respons voor je af of kunnen campagnes voor je nabellen. Daarnaast kunnen wij ook jouw salesproces ondersteunen.

Warme leads

Als jouw salesteam werkt met een groot bestand prospects of oud-klanten waarvan jij niet weet of zij zich (opnieuw) aan je organisatie willen verbinden, is het een tijdrovende klus om deze allemaal te beoordelen. Wij bellen het klantenbestand na, handelen vervolgacties af (bijvoorbeeld versturen van informatie) en maken, indien nodig, (terugbel)afspraken. Wij maken aan de hand van het contact een inschatting hoe geneigd klanten zijn om zich (weer) aan jouw organisatie te verbinden. Op deze manier kan jouw organisatie zich volledig richten op de meest kansrijke klanten. Wij werken niet met belscripts, maar zorgen dat ieder contact persoonlijk, oprecht en professioneel is.

Tevreden klanten

Is jouw klant tevreden met zijn bestelling, heeft hij nog vragen of zijn er nog problemen? Als je je aftersalestraject goed inricht ondervang je al veel klachten en problemen en dit is goed voor jouw reputatie. Een goed after-salestraject levert jouw organisatie bovendien geld op: klanten voelen zich belangrijk en gewaardeerd en zullen eerder nog een keer zaken met je doen. Daarnaast is dit contactmoment een kans voor up- of cross-selling. Maar aftersales is een tijdrovend proces. Daarom kun je dit uitbesteden aan 1850 Contact Center. Onze agents zijn getraind in het voeren van goede servicegesprekken, zodat je de investering vanzelf terugverdient.

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Neem contact met ons op