Klantcontact
your specialist in customer care

Klantcontact

Uw klantenservice uitbesteden? 1850 Contact Center ondersteunt bedrijven al 10 jaar bij het optimaal invullen van hun klantcontact. Via ieder denkbaar kanaal en in verschillende talen: wij gaan voor niets minder dan uitmuntende service. Onze ondersteuning kan in verschillende vormen: wij kunnen uw klantcontact helemaal overnemen, uw overflow afhandelen wanneer uw eigen klantenservice het (te) druk heeft of wij bieden tijdelijke ondersteuning bij bijvoorbeeld campagnes. Voor iedere vraag hebben wij een antwoord.

Campagnes

Haal alles uit uw campagnes door voor goede opvolging te zorgen. 1850 Contact Center is gespecialiseerd in het ondersteunen van uw campagnes: wij handelen alle respons voor u af of kunnen campagnes voor u nabellen. Daarnaast kunnen wij ook uw salesproces ondersteunen.

Overflow

Goede telefonische bereikbaarheid van uw organisatie is voor een groot deel bepalend voor de tevredenheid van uw klanten. Een van de grootste ergernissen van klanten is namelijk lange telefonische wachttijden. Kan uw klantenservice (tijdelijk of op bepaalde momenten) de drukte niet aan, dan kunt u ons op ieder gewenst tijdstip inschakelen. Wij handelen al het klantcontact vanuit naam van uw bedrijf af. Zo voorkomt u onnodig lange wachttijden en worden uw klanten snel, professioneel en persoonlijk te woord gestaan.

Klantenservice uitbesteden

Naast extra ondersteuning tijdens drukke periodes, kunt u uw klantenservice ook volledig aan ons uitbesteden. Doordat wij kunnen koppelen met uw backend en samen met u een uitgebreide Q&A opstellen, kunnen wij bijna alle vragen direct beantwoorden.

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Neem contact met ons op