Beheer
your specialist in customer care

Beheer

Uw klantenbestand is goud waard als u het goed beheert. Dan kunt u het optimaal gebruiken voor marketingacties en om bedrijfsprocessen soepel te laten verlopen. Maar een klantenbestand beheren en onderhouden is een tijdrovende klus: zijn alle contactgegevens nog actueel, voldoet het klantenbestand aan de nieuwe privacywetgeving? 1850 Contact Center kan dit volledig uit handen nemen, zodat u optimaal profiteert van uw klantenbestand zonder dat u er veel tijd aan kwijt bent.

Dataverrijking

Heeft u een vervuild klantenbestand, adressen die niet meer kloppen, contactpersonen die niet meer bij het bedrijf werken of bedrijven die helemaal niet meer bestaan? Of is uw klantinformatie niet compleet? Met dataverrijking kunnen wij uw data completeren, klantinformatie updaten en gegevens toetsen aan een referentiebestand.

AVG proof

Als u een klantenbestand met adresgegevens heeft, kunt u hier nog geen marketing op los laten. Om de gegevens te mogen gebruiken, heeft u toestemming nodig. Wij zorgen dat uw klantenbestand helemaal AVG proof is.

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Neem contact met ons op