Bel met onze agents op: 085 1850 085
Dataverrijking
your specialist in customer care

Jouw klantenbestand is goud waard

Mits je de klantdata natuurlijk goed beheert, want alleen dan kun je het optimaal gebruiken voor marketingacties en om bedrijfsprocessen soepel te laten verlopen. Maar een klantenbestand beheren en onderhouden is een tijdrovende klus: zijn alle contactgegevens nog actueel, voldoet het klantenbestand aan de nieuwe privacywetgeving? 1850 Contact Center kan dit volledig uit handen nemen, zodat je optimaal profiteert van je klantenbestand zonder dat je er veel tijd aan kwijt bent.

Dataverrijking

Heb je een vervuild klantenbestand, adressen die niet meer kloppen, contactpersonen die niet meer bij het bedrijf werken of bedrijven die helemaal niet meer bestaan? Of is je klantinformatie niet compleet? Met dataverrijking kunnen wij je data completeren, klantinformatie updaten en gegevens toetsen aan een referentiebestand.

AVG proof

Als je een klantenbestand met adresgegevens hebt, kunt je hier veelal nog geen marketing op los laten. Om de gegevens te mogen gebruiken, heb je toestemming nodig. Wij zorgen dat je klantenbestand helemaal AVG proof is.

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Neem contact met ons op